Slide background

EVECTRA, LA TEVA ENGINYERIA DE MOBILITAT ELÈCTRICA

CONDUINT CAP AL FUTUR

Slide background

INTRODUINT NOVES TECNOLOGIES

LES MILLORS SOLUCIONS EN LA IMPLANTACIÓ DEL VEHICLE ELÈCTRIC

I LES SEVES INFRAESTRUCTURES DE RECÀRREGA

Slide background

COMPROMESOS AMB EL MEDI AMBIENT

EL VEHICLE ELÈCTRIC JA ÉS UNA REALITAT

Slide background

GESTIÓ DE PROJECTES DE MOBILITAT ELÈCTRICA

ASSESSORAMENT PERSONALITZAT PER A DUR A TERME LA INSTAL·LACIÓ DE

PUNTS DE RECÀRREGA I EL SEU SISTEMA DE GESTIÓ

ELS NOSTRES SERVEIS

CONSULTORIA

En el nostre departament de consultoria ens encarreguem de realitzar l’assessorament en mobilitat elèctrica per determinar les necessitats particulars de cada client, a partir d’estudis d’electromobilitat, models i plans estratègics de mobilitat elèctrica que certifiquin un gran estalvi econòmic i eficiència mediambiental.

ENGINYERIA

En el nostre departament d’enginyeria ens encarreguem de realitzar una configuració del projecte per dur a terme un disseny i un dimensionament d’equips de recàrrega intel·ligents en funció de les necessitats del client i del vehicle.

SOLUCIONS INTEGRALS

La nostra empresa pot realitzar projectes integrals EPC ( “claus en mà”) en cas que el client ens ho demani per integrar el projecte i la direcció de les obres, realitzant únicament una subcontractació dels treballs d’instal·lació a empreses especialistes, i supervisats sempre pels nostres enginyers que han definit el projecte.

QUI SOM

EVECTRA MOBILITY SERVICES S.L neix de la necessitat de donar solucions per a la instal·lació de sistemes de recàrrega intel·ligents per a qualsevol vehicle elèctric i estem especialitzats en la implantació de qualsevol tipologia d’infraestructures de recàrrega, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients.

EVECTRA MOBILITY SERVICES S.L és una empresa especialitzada com a  consultoria i enginyeria de mobilitat elèctrica amb un alt coneixement del sector de l’electromobilitat, on duem a terme projectes integrals d’implantació del vehicle elèctric i solucionem l’accés a l’energia mitjançant la instal·lació de terminals de recàrrega situats en qualsevol emplaçament.

  • Lideratge en mobilitat elèctrica

  • Exigència i qualitat en els nostres projectes

  • Innovació per a millorar les solucions

  • Compromesos amb el medi ambient

EVECTRA MOBILITY SERVICES S.L. Pau Clarís 165, 1º C.P. 08037 Barcelona, España, Reg. Merc. Barcelona, Tomo 43.450, Folio 172, Hoja B-429.752, inscripción 1ª, C.I.F. B-65910903