L’AJUNTAMENT DE SANT CUGAT ADJUDICA A EVECTRA EL PROJECTE EPC (CLAUS EN MÀ) PER A LA INSTAL·LACIÓ D’UNA ESTACIÓ DE RECARREGA RÀPIDA PER A VEHICLES ELÈCTRICS AL MUNICIPI DE SANT CUGAT DEL VALLÈS.

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha adjudicat a Evectra el contracte per a la realització d’un projecte EPC (claus en mà) per a la instal·lació d’una estació de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics al carrer de la Mina de Sant Cugat del Vallès.

Aquest projecte s’engloba dins de la resolució d’ajudes atorgada pel L’Institut Català d’Energia (ICAEN) i dels ajuts per a infraestructures de recàrrega ràpida del Pla Movea.

Evectra durà a terme, juntament amb la seva empresa subcontractista Etra Bonal, la instal·lació d’un equip de recàrrega ràpida seguint amb les condicions establertes en les bases d’ajudes tant de l’ICAEN com del Pla Movea. Serà el primer punt de recàrrega ràpida de 50 kW que s’instal·la al municipi, molt implicat en aquest tipus de projectes dins del seu pla estratègic de mobilitat elèctrica.